Winactie: Maak kans op 100 euro Shoptegoed van New Optimist!

Winactie: Maak kans op 100 euro Shoptegoed van New Optimist!

Pieter Pot maakt impact door zich te focussen op verpakkingsafval. Maar zo zijn er andere impactmakers die zich op andere uitdagingen richten zoals bijvoorbeeld voedselverspilling, een korte keten en eerlijke producten. Wij geloven dat we samen nog veel méér impact kunnen maken.

Daarom lanceren we: Pieter’s Impact Weken, waarbij we elke week een nieuwe samenwerking lanceren met een andere impactmaker. Zo maak jij elke week dubbel zoveel impact. 💚

In de tweede week van Pieter's Impact Weken kondigen we een nieuwe samenwerking aan met een circulaire impactmaker die ons favoriete middel statiegeld heeft geïntroduceerd in een hele andere branche: New Optimist is het eerste kledingmerk dat statiegeld op haar kleding toepast, waarmee ze zorgen dat ze 100% terugkrijgen en opnieuw kunnen gebruiken. Ze produceren en her-produceren lokaal in hun atelier in Amsterdam. Vanwege onze samenwerking hebben we een winactie: plaats deze week een bestelling bij Pieter Pot en maak kans op vijf keer €100 shoptegoed bij New Optimist.

Bekijk hier het filmpje van Jouri.

Plaats deze week een bestelling bij Pieter Pot en maak kans op vijf keer €100 shoptegoed bij New Optimist.

Hoe maak je kans?

  1. Ga naar de Pieter Pot App en plaats een verpakkingsvrije bestelling.

  2. Bij het afrekenen gebruik je de code: ‘ikwilnewoptimist’

  3. De vijf winnaars worden in de week van 8 juli bekendgemaakt.

De actie loopt t/m 5 juli. Wees er snel bij!

Gerelateerde artikelen

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment