Wij willen laten zien dat het kan.

Dat je boodschappen kan doen, zonder dat je verpakkingen koopt. Dat je lekkere producten in huis haalt, terwijl je afval de wereld uit helpt. Dat je duurzamer leeft, zonder gedoe.

Pieter Pot is een initiatief van een groep gedreven mensen, die willen bewijzen dat duurzaam, sexy en makkelijk soms hetzelfde is. Omdat het kan.


Al dat afval!

Er is een enorme berg plastic afval op de wereld. Troep dat niet vergaat en waar niemand op zit te wachten. Die berg groeit elke dag. Omdat we met zijn allen verpakkingen blijven kopen: plastic om je broodbeleg, om je pasta, om je ketchup. Er zijn wel winkels waar je producten in je eigen bakje kunt scheppen. Maar dat kost moeite - moeite die veel mensen helaas niet nemen.

Onze oplossing

Je producten makkelijk thuisbezorgd. In mooie herbruikbare potten. Als we echte impact willen maken, moet duurzaam ook aantrekkelijk zijn. Zoals Tesla duurzame auto’s sexy maakt. Zoals slaafvrije chocolade van Tony’s Chocolonely ook echt lekker is. Zo maakt Pieter Pot verpakkingsvrije boodschappen gemakkelijk. Hoi boodschappen. Doei verpakkingen!


Hoe we dat doen

Met herbruikbare potten en flessen! We kopen groot en slim in en laten sommige potten en flessen zelfs direct bij de producent vullen. De potten staan mooi in je keuken, maar belangrijker: ze maken Pieter Pot circulair. Iedere pot gebruiken we minstens 40 keer! Op alle potten en flessen zit statiegeld. Dit statiegeld krijg je gewoon weer terug wanneer je ze inlevert. Wanneer wij de potten en flessen weer terugkrijgen in ons magazijn, gaan wij aan de slag met het wassen en opnieuw vullen. Spectaculair circulair!

Pieter Pot maakt serieuze impact

Met onze verpakkingsvrije bezorgdienst verminderen we het aantal eenmalige verpakkingen en voorkomen we de uitstoot van CO2. Hoeveel impact je daarmee maakt? Nou, best veel.

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment