VPRO Tegenlicht bij Pieter Pot

VPRO Tegenlicht bij Pieter Pot

Het VPRO-programma Tegenlicht nam onlangs een kijkje achter onze transparante schermen voor de opnames van ‘Groen Geld’. Dat is geen toeval, want afgelopen najaar haalden we bij investeringsfondsen 2,7 miljoen euro op. Zo konden wij onze capaciteit zo ver opschalen dat tienduizend klanten verpakkingsvrije boodschappen kunnen doen. Door deze investeringen en onze klanten maken wij echte impact.

Onze visie is de circulaire verpakking op grotere schaal in de markt zetten door te bewijzen dat het kan. Inmiddels verkopen we tienduizenden potten per maand en hopen we dat andere merken volgen. Wij doen het voor en laten zien dat verpakkingsvrije boodschappen doen kan en lekker en gemakkelijk is. Wat ons betreft zijn dus straks steeds meer verpakkingen circulair.

Hoe dat precies werkt? Oprichters Jouri en Martijn geven je in deze korte video een korte rondleiding door ons warehouse en de sociale werkplaats waar onze potten worden gevuld:

Lekker verpakkingsvrij.

Met Pieter Pot maken we het makkelijker, leuker en aantrekkelijker om de duurzame keuze te maken. Oprichters Jouri en Martijn geven je een kijkje achter de schermen in VPRO Tegenlicht:

Posted by Pieter Pot on Monday, May 3, 2021

Groen Geld

In de aflevering Groen Geld kruipt VPRO Tegenlicht in het hoofd van investeerders en leer je dat steeds meer beleggers zich realiseren dat het toekomstige geld zich in de duurzame sector bevindt. Een derde van alle investeringen heeft inmiddels een groene bestemming. Er stroomt dus steeds meer investeringsgeld naar duurzame bedrijven en zo ook naar Pieter Pot. In de aflevering worden ook andere duurzame bedrijven toegelicht en leer je ook onze investeerders kennen.

Wil je de hele aflevering zien? Bekijk de aflevering op de website van VPRO. Vanaf 33 minuten zie je het volledige fragment over Pieter Pot.

Gerelateerde artikelen

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment