Chili sin carne bowl met tortilla chips

Chili sin carne bowl met tortilla chips

Tijd voor een heerlijke warme bowl! In samenwerking met Boerschappen zetten we heerlijke recepten op tafel.

Voor 2 personen
30 minuten bereidingstijd

Dit heb je nodig

Deze ingrediënten koop je verpakkingsvrij bij Pieter Pot
Klik op het product om deze te bekijken in onze shop en toe te voegen aan je mandje.

De volgende ingrediënten moet je nog even zelf toevoegen (of uit het Boerschappen pakket)

  • 380 gram kidneybonen in chilisaus
  • 125 ml passata
  • 2 eetlepels plantaardige crème fraîche
  • 2 stuks puntpaprika
  • 1 stuk(s) ui
  • 400 gram zoete aardappels

Zo maak je het

  1. Snipper de uien en snijd de paprika in blokjes. Boen de zoete aardappelen schoon of schil ze en snijd ze vervolgens in blokjes van 1 x 1 cm.
  2. Verhit een scheutje olie in een hapjespan. Voeg de ui, paprika en zoete aardappelblokjes toe en bak 7-8 minuten.
  3. Voeg de kidneybonen in chilisaus, de passata en een scheut water toe en laat nog 8-10 minuten sudderen.
  4. Schep de chili sin carne in ruime kommen of diepe borden. Leg de tortillachips erbij en bestrooi met de geroosterde maiskorrels. Schep op elke portie een lepel plantaardige crème fraîche en serveer.

Tip: Garneer de bowl met verse koriander!

Eet smakelijk!

Gerelateerde artikelen

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment