5 tips om jouw Pieter potten thuis optimaal te organiseren

5 tips om jouw Pieter potten thuis optimaal te organiseren

Of je nou een fan bent die zit te twijfelen om de eerste bestelling te plaatsen, je een kersverse nieuwe klant bent die dit net heeft gedaan of een doorgewinterde klant bent: je komt wellicht met de vraag 'Hoe organiseer ik al die potten bij mij in huis?'.

Geen zorgen! Met deze 5 beproefde tips (van ons én onze Potters) staan je potten in een handomdraai handig, geordend en sfeervol op de juiste plek. Opgepot staat netjes!

1. In de (keuken)lade

Voor de hand liggend, maar net zo praktisch! Door onze potten in je keukenlade te ordenen, zie je in één oogopslag wat je in huis hebt. De etiketten van de producten zitten namelijk bovenop de pot. Potje gemakkelijk.

2. In de opbergtrolley

De handige en hippe opbergtrolleys of 'roltafels' van de welbekende Zweedse meubelwinkel kennen we allemaal. Goed nieuws, want je potten passen er perfect in. In de 3 vakken kun je je potten organiseren op de manier die het beste werkt voor jou. Tip: Zet je hoge potten onderin, de medium potten in het midden en de kleinste potjes bovenop. Hij rijdt op wieltjes, dus je kunt 'm altijd verplaatsen naar de handigste plek bij jou thuis.

3. Op de plank

Laten we er niet omheen draaien: Onze potten zijn naast duurzaam ook nog eens hartstikke mooi! Zo staan ze sfeervol én handig uitgestald op de planken in je keuken of woonkamer, en zo kun je er ook nog eens gemakkelijk bij terwijl je aan het koken bent. Laat die complimentjes maar komen! Geen planken in je keuken of woonkamer? Wederom biedt de Ikea uitkomst met haar populaire vakken-kast: ook perfect voor het opbergen van je potten

4. In de trapkast

Tja, soms passen al die potten gewoon niet allemaal in je keuken. Geen probleem, ook in de trapkast staan de potten comfortabel op hun plekje. Je kunt melkkratten of kasten in de trapkast plaatsen als opslagplaats voor je potten. Ook handig; de potten per categorie sorteren om nóg makkelijker bij de potten te komen die je nodig hebt. Hoe je dat doet, lees je in de volgende tip!

5. Je eigen ordeningssysteem

Je kunt je potten naast een eigen plekje, ook sorteren op kleur. Hoe? Elke Pieter Pot-deksel is voorzien van een vrolijk-gekleurde rubberen ring om de inhoud luchtdicht zo lang mogelijk lekker en vers te houden. Om je potten handig te organiseren kun je deze ringen verwisselen. Wijs elke kleur toe aan een categorie; Pasta & Rijst, sauzen, bakproducten enzovoort... Dit staat leuk in je keuken of woonkamer, en ruimt meteen lekker op!

Benieuwd naar een paar voorbeelden? Hier vind je een selectie van mooie inzendingen van onze Pieter Potters!

Gerelateerde artikelen

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment