Kari's tips voor beginnende Pieter Potters

Kari's tips voor beginnende Pieter Potters

We krijgen vaak vragen van nieuwe klanten over hoe je het makkelijkste kunt beginnen met Pieter Pot. Daarom vroegen we Kari, één van onze klanten, om haar tips met je te delen. Kari bestelt inmiddels al een jaar bij ons en krijgt elke twee weken nieuwe potjes in huis. "Ik was verpakkingen in de supermarkt helemaal zat. Daarom begon ik met bestellen bij Pieter Pot." Alle Pieter Potten zijn te vinden in deze prachtige kast: “Ze staan zo goed in het zicht en dat inspireert mij om elke dag lekker en gezond te koken!"

1. Neem de tijd om je collectie op te bouwen

Je gaat steeds meer producten ontdekken die verpakkingsvrij kunnen. De eerste keer is het misschien even zoeken naar de producten die jij nodig hebt en hoe je deze kunt omzetten tot heerlijke, voedzame recepten. Maar na een tijdje kom je net als met je andere, niet-verpakkingsvrije, boodschappen in een routine.

2. Besef dat je straks geen statiegeld meer hoeft te betalen

Bij de eerste bestelling lijkt het alsof je veel geld kwijt bent, omdat je statiegeld betaalt en nog geen potten kunt inleveren. Maar na een paar bestellingen kun je je statiegeld steeds betalen van het tegoed van je ingeleverde potten. Hierdoor is het bedrag dat je kwijt bent niet meer of minder dan wat je kwijt was in de supermarkt.

3. Gezond koken

Door te koken met de verpakkingsvrije ingrediënten, maak je niet alleen een groene stap, maar ook een gezonde. Je kookt met pure basisingrediënten en bouwt je eigen maaltijden op. Zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen en overmatig zout en suiker. Zo leer je smaken veel beter te onderscheiden en waarderen. En omdat je nieuwe recepten uitprobeert, worden je hersenen ook super blij: nieuwe dingen leren is onwijs leuk!


Wil je weten wat Kari bij Pieter Pot bestelt? In dit artikel legt Kari uit hoe vaak ze bestelt en welke basisingrediënten nooit ontbreken in haar verpakkingsvrije voorraadkast.

Ben je klaar voor een verpakkingsvrij avontuur? Schrijf jezelf dan in op onze wachtlijst, en wordt deel van de Pieter Pot community!

Gerelateerde artikelen

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment