Potje Support

Potje Supporten?

Wat is het Potje Support?

Pieter Pot heeft een nieuw product: het Potje Support. Bestel een Potje Support net als ieder ander potje op de website. Het verschil: het potje wordt niet bij jou bezorgd, maar wij leveren het voor jou af bij iemand die het in deze tijd goed kan gebruiken. Denk aan ouderen die moeilijk boodschappen kunnen doen, voedselbanken met een tekort aan levensmiddelen en de mensen in de zorg die wel een traktatie kunnen gebruiken.

Pieter Pot zal hier vanzelfsprekend niets aan verdienen. De volledige winstmarge is van de potjes afgehaald, zodat alles direct naar het goede doel gaat.

Potje Supporten?

Voor wie?

Het potje support is voor een instantie die het nodig heeft. Dit doel of de instantie zal ongeveer elke twee weken veranderen, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen! Deze weken zullen de potjes support die worden besteld naar verpleeghuis de IJpelaar in Breda gebracht worden.

Wat zit er in het potje?

De twee producten die we gaan supporten aan verpleeghuis de IJpelaar zijn: pasta & koekjes met donkere chocolade en zeezout. De pasta als voedzame basisbehoefte en de koekjes als lekker luxe traktatie in deze moeilijke tijd. Help jij mee?

Iedereen super bedankt voor het supporten van een potje. We hebben heel veel mensen blij kunnen maken! Voor nu zijn we gestopt met het Potje Support.

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment