Pot of fame

Pot Of Fame

Beste crowdfunder, mede dankzij jou bestaat Pieter Pot! Om je hiervoor te bedanken trekken wij elke maand een naam uit de Pot Of Fame. De winnaar wint een verrassingspakket van Pieter Pot! Benieuwd wie er heeft gewonnen? Bekijk het filmpje!

De winnaars

Februari: Gefeliciteerd Diederik! Jij hebt als eerste een verrassingspakket gewonnen als blijk van waarderingen voor jouw steun aan Pieter Pot. Wij nemen contact met je op!

Maart: Gefeliciteerd Peter! Jij hebt als tweede een verrassingspakket gewonnen als blijk van waarderingen voor jouw steun aan Pieter Pot. Wij nemen contact met je op!

April: Gefeliciteerd Louis! Jij hebt een verrassingspakket gewonnen als blijk van waarderingen voor jouw steun aan Pieter Pot. Wij nemen contact met je op!

Mei: Gefeliciteerd Arnoud! Jij hebt een verrassingspakket gewonnen als blijk van waarderingen voor jouw steun aan Pieter Pot. Wij nemen contact met je op!

Juni: Gefeliciteerd Marco! Jij hebt een verrassingspakket gewonnen als blijk van waarderingen voor jouw steun aan Pieter Pot. Wij nemen contact met je op!

Juli: Gefeliciteerd Brechtje! Jij hebt een verrassingspakket gewonnen als blijk van waarderingen voor jouw steun aan Pieter Pot. Wij nemen contact met je op!

Augustus: Gefeliciteerd Bas! Jij hebt een verrassingspakket gewonnen als blijk van waarderingen voor jouw steun aan Pieter Pot. Wij nemen contact met je op!

September: Gefeliciteerd Heidecke! Jij hebt een verrassingspakket gewonnen als blijk van waarderingen voor jouw steun aan Pieter Pot. Wij nemen contact met je op!

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment