Pieter Pot Column week 39

Op weg naar...

verpakkingsvrij een standaard optie voor iedereen.

Bij Pieter Pot staan we voor transparantie – niks is een geheim bij ons avontuur. Daarom delen we graag iedere maand met je wat er zoal achter de schermen speelt bij Pieter Pot, waar de focus ligt en wat er staat te gebeuren; alles onderweg naar onze grote missie: verpakkingsvrij een standaard optie voor iedereen!🌎

Dus, waar hebben wij deze zomer allemaal aan gewerkt?☀️

Strategie Qua strategie stond de zomer volledig in trant van een grote investeringsronde (denk aan getallen met zes nullen) waarmee we kunnen zorgen dat onze drieëntwintig-duizend-op-de-wachtlijst-trappelende-fans ook eindelijk kunnen gaan bestellen bij Pieter Pot! Ook zullen we een nieuwe versie van onze webshop kunnen bouwen die gebruiksvriendelijker is voor jou en die goed werkt op al je verschillende apparaten.

Dan de uitvoering, waar het uiteindelijk allemaal om draait: Wij doen er alles aan om onze service te optimaliseren met de feedback die je aan ons geeft via onze website, e-mails, social media en de pottenpost. We hebben er inmiddels voor kunnen zorgen dat je zelf je bezorgdag kunt selecteren en er zijn veel nieuwe producten zoals: wasmiddelen, snoepjes en snacks! We zijn nu bezig met grotere maten Pieter Potten, minder uitverkochte producten en nieuwe etiketten die mooier zijn, niet loslaten én de bereidingsinformatie bevat. Je vindt hier waaraan wij nog meer werken.

Op naar de volgende stap, op naar een verpakkingsvrije standaard!

Onverpakte groetjes, het team van Pieter Pot🎉

Een paar van onze nieuwe favoriete producten voor jou:

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment