Pieter Pot cadeaubon voorwaarden

Maak jij gebruik van een Pieter Pot cadeaubon? Dan gelden in aanvulling op onze Algemene voorwaarden deze Pieter Pot cadeaubonvoorwaarden. Door gebruik te maken van een Pieter Pot cadeaubon aanvaard je deze cadeaubonvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle uitgegeven Pieter Pot cadeaubonnen (zowel digitale als gedrukte cadeaubonnen, papieren cadeaubonnen en als cadeaukaarten) (hierna gezamenlijk: “Cadeaubonnen”) die worden verkocht door Pieter Pot en door Pieter Pot aangewezen derde partijen.
 2. Iedere digitale Cadeaubon is voorzien van een unieke code van 16 cijfers en/of letters. Iedere code wordt slechts één maal verstrekt.
 3. De Cadeaubon is 2 jaar geldig na uitgifte.
 4. De unieke code kan eenmaal worden verzilverd in de 'Mijn accountinstelling' van het account van de gebruiker via de Pieter Pot app.
 5. De waarde van de Cadeaubon wordt als shoptegoed bijgeschreven.
 6. Het shoptegoed van de Cadeaubon is te besteden aan alle fysieke producten in de Pieter Pot shop. Het is niet mogelijk om met het tegoed van een cadeaubon een nieuwe Cadeaubon te kopen.
 7. Per bestelling kun je het shoptegoed van de Cadeaubon in combinatie met maximaal 1 kortingscode inwisselen.
 8. De eventuele restwaarde van de Cadeaubon kan worden gebruikt voor volgende bestellingen. Deze waarde is zichtbaar in het account van de gebruiker als shoptegoed. De restwaarde is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt vanaf hetzelfde account als waar het eerste gebruik van de Cadeaubon plaats heeft gevonden en gedurende de geldigheidsduur van de Cadeaubon.
 9. Cadeaubonnen of de restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 10. Op Cadeaubonnen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.
 11. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd.
 12. Het is niet toegestaan Cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 13. Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaubon te raadplegen. Blijf je na het ingaan van de wijzigingen Cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden.
 14. Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice.

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment