De investering is binnen

Update: De investering is binnen!

Update #2 van mede-oprichter Jouri. Bij Pieter Pot staan we voor transparantie – niks is een geheim bij ons avontuur. Daarom vertel ik jullie graag iedere maand wat er zoal achter de schermen speelt bij Pieter Pot, waar de focus ligt en wat er staat te gebeuren. Alles in het teken van onze grote missie: verpakkingsvrij een standaard optie voor iedereen!

Groot nieuws! We hebben een grote investering opgehaald om nog meer en beter klanten te kunnen bedienen en dus verder toe te kunnen werken naar onze missie: verpakkingsvrij een standaard optie voor iedereen. Totaal 2,7 miljoen euro (!) wordt geïnvesteerd door 3 investeringsfondsen – Shift Invest, Future Food Fund en InnovationQuarter - die gefocust zijn op duurzame impact en tevens veel ervaring en expertise met zich meebrengen. Zo was Shift Invest tevens de eerste investeerder achter energieleverancier Vandebron! De investering gaan we gebruiken voor de volgende aspecten, waarover ik jullie tevens graag een update geef:

Nieuwe website: we zijn ons ervan bewust dat onze huidige website natuurlijk nog niet helemaal optimaal werkt. Vandaar dat we nu met onze nieuwe investering een nieuwe website kunnen bouwen die veel gebruiksvriendelijker, duidelijker en nóg mooier is!

Eigen circulaire pot: ook hier zijn we ons ervan bewust dat de huidige glazen weckpotten nog niet ideaal zijn: ze neem veel ruimte in en zijn vrij zwaar. Daarom zijn we onze eigen potten aan het ontwikkelen die veel minder ruimte innemen en veel lichter van gewicht zullen zijn (en dus ook een nog lagere CO2 voetafdruk zullen hebben)!

Teamuitbreiding: ook dit heb je misschien wel langs zien komen: we hebben weer 3 nieuwe vacatures voor ons team! We zoeken een ervaren category manager, product manager en CFO. Geïnteresseerd? Check hier de vacatures.

Vergroten capaciteit: De reden dat we een wachtlijst hebben, is dat we op dit moment niet meer klanten aankunnen qua operationele capaciteit. Voor elke extra klant hebben we namelijk méér potten nodig, méér potten die gevuld moeten worden, méér bulkgoederen die we moeten inkopen, méér voorraadruimte en méér orderpickers die jullie bestellingen kunnen samenstellen. Met deze investering kunnen we dit alles opschalen en streven we ernaar om alle wachtenden versneld toe te laten zodat zelfs de mensen die zich recent op de wachtlijst hebben ingeschreven, in de lente bij ons te kunnen bestellen!

We zien deze verbeteringen als essentieel om echt de gemiddelde consument te bereiken, die wel de duurzamere keuze wil maken, maar onze service dan wel echt superaantrekkelijk moet zijn! Zo kunnen we verpakkingsvrij de norm maken.

Oh en nog een laatste leuk feitje, we hebben meer dan 100.000 verpakkingen bespaard☺!
Op naar de volgende stap, op naar een verpakkingsvrije standaard!

Onverpakte groetjes, Jouri van Pieter Pot

Jouri Schoemaker is mede oprichter van Pieter Pot


Misschien vind je de volgende verhalen ook interessant?

Qua strategie stond de zomer volledig in trant van een grote investeringsronde (denk aan getallen met zes nullen) waarmee we...

Jullie prioriteiten = ons prioriteitenlijstje. Jullie geven ons feedback, daar zijn wij jullie een potje dankbaar voor! We werken aan de volgende...

We kennen allemaal de foto’s van de met plastic bezaaide stranden. Maar plasticvervuiling is helaas dichterbij dan je denkt.

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment